fbpx

Ikäihmisten palvelut – hyvinvointia ja iloa sisustamalla!

Ikäihmisten määrä joukossamme kasvaa ja vanhusten hyvinvointi sekä viihtyvyys on kaikkien etu. Vanhankin ihmisen on hyvä saada elää omannäköistä elämää, ja omaisen tehtävä on toimia tässä tukena. Vanhukset viettävät usein paljon aikaa kotonaan ja haluavat asua siellä mahdollisimman pitkään. On tärkeää, että elinympäristö on turvallinen, mutta myös viihtyisä sekä toimiva.

Turvallisuutta ja toimivuutta vanhuksen elinympäristöön luodaan tarvittaessa lisäämällä kaiteita ja poistamalla kynnyksiä, mutta myös ylimääräisen tavaran karsimisella, järjestyksen ylläpidolla ja hyvästä valaistuksesta huolehtimalla.  Usein tulee tarve myös muuttaa pienempään asuntoon, jolloin sisustusalan ammattilaisen apu voisi olla tarpeen.

Kodikkuutta ja viihtyisyyttä luodaan omilla tärkeillä tavaroilla, muistoilla ja huonekaluilla, jotka on mietitty huolella toimivuutta unohtamatta.

Iäkäs ihminen viettää monesti paljon aikaa kotona ja kaipaa elämäänsä piristystä ja ilonaiheita. Monelle on tärkeää miltä koti näyttää. Kauniit kodin tekstiilit kuten verhot ja vuodevaatteet piristävät ja lisäävät mielen hyvinvointia. On myös mukava pyytää ystäviä kahville, kun oma koti on paikka missä itse viihtyy.

Ikäihmisten palvelut - hyvinvointia ja iloa kodin sisustuksella.

Miksi me sisustusalan ihmiset olemme kiinnostuneita ikäihmisten asioista?

Meillä jokaisella on ollut tai tulee olemaan kosketuspintaa vanhuksiin omien vanhempien kautta ja jokainen meistä vanhenee. Toivoisimme, että vanhusten asumisviihtyisyyteen kiinnitettäisiin huomiota ja siksi haluamme tarjota sisustamisenpalveluita myös ikäihmisille. Omainen voi olla kiireinen tai asua toisella paikkakunnalla, jolloin välimatka on pitkä. Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

Autamme mielellämme luomaan kotiisi hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Voit olla meihin yhteydessä ja kysyä lisää, niin etsitään teille sopiva palvelu.

Pintakosketus

Yhteydenotot puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta tästä linkistä .

Pirkko puh. 040 7794 363 tai Seija puh. 040 8230 354

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.