fbpx

Oletko järjestämässä kodin juhlia ja pohdit juhlajärjestelyitä?

Kevät ja kesä saapumassa juhlineen. Tiedossa voi olla rippijuhlia, lakkiaisia, nimiäiset tai vaarin syntymäpäivät. Kodin juhlat ovat ihana suvun ja ystävien kohtaamishetki, mutta mietit riittävätkö omat resurssit ja aika juhlien järjestelyihin.

Juhlien järjestämisen voi hankkia myös palveluina, joko pelkän astiavuokrauksen muodossa, suunnittelutukena tai järjestelyapuna. Kokonaisuus rakentuu aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kodin juhla voi olla kodissasi tai muussa vuokraamassasi tilassa. 

Ylioppilasjuhlat

Astiavuokraus

Juhlien järjestäminen vaatii arjesta poiketen normaalia enemmän astioita tarjoiluita varten. Juhlat vaativat myös muita tarvikkeita kuten somisteita ja maljakoita. Astiavuokraus on toimiva vaihtoehto juhlia järjestettäessä. Se on ekologista ja säästää kustannuksia, kun vuokrauksella välttää turhat hankinnat. Vuokra-astioilla voi täydentää kätevästi omaa astiastoaan eivätkä juhliin hankitut astiat jää keittiökaappien täytteeksi juhlien jälkeen.

Meiltä kodin juhliin vuokrattavana on muun muassa astiasto, kuohuviinilasit, somisteita sekä tekstiilituotteita. Voit vuokrata pelkät tuotteet ilman muita palveluita. Astioiden lisäksi juhlajärjestelyihin voi sisältyä muun muassa somisteiden, kukkien, lautasliinojen ym. tarvittavien tavaroiden hankinta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia hankinnoista.

Astiavuokraus

Kodin valmistelu juhliin

Juhlien järjestäminen vaatii usein kodin raivaamista liiallisista tavaroista. Tämä ei tarkoita sitä, että tavarat hävitettäisiin. Tavarat kerätään väliaikaisesti talteen, jolloin vieraille jää liikkuma- ja istumatilaa, kodin puhtaanapito juhlia varten helpottuu ja koti pysyy hyvässä järjestyksessä juhlien ajan. Jos et itse ennätä tätä tehdä, niin autamme tavaroiden järjestelyissä.

Kun kodin tarpeettomat tavarat on järjestelty talteen ja tarvittavat hankinnat on suoritettu, on aika juhlastailaukselle. Juhlastailaus on kodin viimeistelyä juhlia varten.

Olisiko tämä palvelu minulle?

Juhlapalvelu on tarkoitettu kaikille kodin juhlien järjestäjille, jotka arki- ja työkiireiden lomassa järjestävät juhlia tai kokevat tarvitsevansa tuekseen apua, vaikka ajatusten jakamiseen ja järjestelysuunnitelmien tekemiseen. Tärkeintähän on, että juhlasi onnistuvat ja voit itsekin nauttia juhlista ilman uuvuttavaa järjestelyhuolta tai ylimääräistä jännitystä.

Jos haluat ennen juhlia päivittää kotisi sisustusta esimerkiksi kodin sisustustekstiilien osalta, niin räätälöidään kokonaisuus sen mukaan.  Olethan ajoissa liikkeellä, jotta suunnittelulle ja toteutukselle jää riittävästi aikaa ennen varsinaista juhlapäivää.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin keskustellaan ja mietitään minkälainen palvelupaketti olisi tarpeisiisi sopiva juuri sinun juhliasi varten.

Lue lisää juhlapalveluista täältä!

Ota yhteyttä sähköpostitse seija.yliniemi@pintakosketus.fi tai soita numeroon 040 8230 354.

Seija / Pintakosketus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.