fbpx

Kodin juhlat

Kodin juhlat

Oletko järjestämässä kodin juhlia? Onko tiedossa lapsen kaste- tai nimiäisjuhlat tai ylioppilasjuhla, oma syntymäpäiväsi tai iäkkään vanhempasi syntymäpäivä. Mikä juhla tahansa, vaikka tupaantuliaiset, me autamme. Juhla voi olla kodissasi, vapaa-ajan asunnolla tai jokin muu juhlatila.

Meiltä saat vuokrattua astiat sekä suunnittelu ja järjestämisapua. Astiavuokraus on ekologinen valinta, kaikkea ei tarvitse hankkia itselle keittiön ja kaappien täytteeksi. Vaihtoehtoina astioille on myös ekologisesta materiaalista valmistetut kertakäyttöiset astiat.

Kodin juhlat, astiavuokraus

Vuokraamme laadukkaan ja tyylikkään astiaston kodin juhliin, kuohuviinilasit, maljakot, pöytäliinat, astiapyyhkeet, esiliinat, lyhdyt, taulut. Hankimme teemaan sopivat kukat, lautasliinat ja kynttilät.

Mikäli kotisi kaipaa ehostusta ennen juhlia, toteutamme tekstiilien suunnittelun ja ompelun tai suuremmankin kokonaisuuden. Olethan yhteydessä hyvissä ajoin ennen juhlia, jotta ennätämme suunnitella onnistuneet juhlat. Mikäli haluat apua ruoanvalmistuksessa tai kodin siivouksessa juhlia varten, autamme löytämään yhteistyökumppanit.

Toimintatapamme

Astiat, tekstiilit ja muut tarvikkeet pakataan kuljetuslaatikoihin, tuotteet toimitetaan sinulle tai voit noutaa ne itse. Astiat ja muut tarvikkeet katetaan ja asetellaan paikoilleen niin halutessasi. Juhlien jälkeen astioiden palautus puhtaina, tekstiilien huolto meiltä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy tarjous. Räätälöidään sinun näköinen kokonaisuus, voit vuokrata vaikka pelkän astiaston tai osia siitä.  Astiat näet sivumme valokuvista, voit myös pyytää tarkat tuotekuvat halutessasi.

Tarkka tuotelistaus on tekeillä, julkistetaan piakkoin!

Kodin juhlien osalta yhteydenotot Seijaan.

Seija Yliniemi
p. 040 823 0354
email seija.yliniemi@pintakosketus.fi

Sisustamme kotisi viihtyisäksi arkeen ja juhlaan!

Kodin juhlastailaus
Kodin juhlastailaus ja astiavuokraus helpottavat juhlajärjestelyitä
© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.