fbpx

Kodin juhlat

Kodin juhlat

Kodin juhlat palvelun tiedot löytyvät myös sivustolta www.designyliniemi.fi/

Oletko järjestämässä kodin juhlia? Onko tiedossa lapsen kaste- tai nimiäisjuhlat tai ylioppilasjuhla, oma syntymäpäiväsi tai iäkkään vanhempasi syntymäpäivä. Mikä juhla tahansa, vaikka tupaantuliaiset, niin autan sinua. Juhla voi olla kodissasi, vapaa-ajan asunnolla tai jokin muu juhlatila.

Saat vuokrattua astiat sekä suunnittelu ja järjestämisapua!

Astiavuokraus on ekologinen valinta, kaikkea ei tarvitse hankkia itselle keittiön ja kaappien täytteeksi. Vaihtoehtoina astioille on myös ekologisesta materiaalista valmistetut kertakäyttöiset astiat.

Kodin juhlat, astiavuokraus

Vuokraan laadukkaan ja tyylikkään astiaston kodin juhliin, kuohuviinilasit, maljakot, pöytäliinat, astiapyyhkeet, esiliinat ja lyhdyt. Hankin teemaan sopivat kukat, lautasliinat ja kynttilät.

Mikäli kotisi kaipaa ehostusta ennen juhlia, saat apua kodin sisustamiseen ja muutokseen. Olethan yhteydessä hyvissä ajoin ennen juhlia, jotta ennätämme suunnitella onnistuneet juhlat. Mikäli haluat apua ruoanvalmistuksessa tai kodin siivouksessa juhlia varten, autan löytämään yhteistyökumppanit.

Toimintatapa

Voit vuokrata pelkän astiaston tai osia siitä. Halutessasi astiat ja muut tarvikkeet asetellaan paikoilleen.

Astiat, tekstiilit ja tarvikkeet pakataan kuljetuslaatikoihin ja toimitetaan sinulle tai voit noutaa ne itse. Juhlien jälkeen astioiden palautus puhtaina, tekstiilien huolto kuuluu palveluun.

Vuokrattavat astiat näet tämän sivun valokuvissa sekä vuokraushinnaston tuotekuvissa. Vuokraushinnaston löydät tästä linkistä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja soita minulle tai lähetä sähköpostiviesti, niin räätälöidään juhliisi sopiva kokonaisuus. Juhla on aina ainutkertainen kokemus!

Seija

Seija Yliniemi
p. 040 823 0354
email seija.yliniemi@pintakosketus.fi

Lue myös blogi tästä linkistä.

Sisustamme kotisi viihtyisäksi arkeen ja juhlaan!

Kodin juhlastailaus
Kodin juhlastailaus ja astiavuokraus helpottavat juhlajärjestelyitä
© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.