fbpx

Materiaalin pinta ja muoto

Millainen on sinun suosikkimateriaali sisustuksessa?

Pinnalla on tekstuurinsa, se voi olla karhea, pehmeä, lämmin tai kylmä.
Sillä on kaunis värinsä.

Pinnassa on tuntu kädelle, kauniin pinnan kokee silmin.

Se on Pintakosketus

Pinta voi olla pehmeä kuin lampaan villa, rouheinen tai sileä, kova kuin kivi.

Materiaalien, kalusteiden, rakenteiden ja luonnon pinnat ovat moninaisia. Pinta voi olla pehmeä kuin lampaan villa, rouheinen tai sileä, kova kuin kivi. Muoto ja väri vaikuttavat myös siihen, kuinka näemme pinnat.

Meillä on omat mieltymyksemme näkemäämme, tietyn tyyppiset pinnat vetävät katseemme puoleensa. Toiselle kaunein pinta voi olla eläimen kuvioita kuvaava talja, kun taas toiselle vanha puu on se kaikista kaunein.

Sisustukseen saa kivan mausteen lisäämällä esimerkiksi pelkistettyyn sisustukseen yhden näyttävän elementin, vaikka rouhealla tai sametin pehmeällä pinnalla. Huoneen katseenvangitsija voi olla rahi tai yksittäinen tuoli, joka on verhoiltu rohkeasti.

Materiaali, millainen on sinun suosikkimateriaali sisustuksessa?

Ei ole yhtä oikeaa näkemystä, on vain omat mieltymyksemme materiaaleista. Voimme sekoittaa erilaisia pintoja rohkeasti yhteen tai valita vain sen yhden oikean pinnan. Aivan kuin kotimme, ei ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä, jokaisen koti on se oikea, juuri asukkaan näköinen. Koti voi olla itse luotuna tai suunnittelijaa apuna käyttäen. Sisustussuunnittelija auttaa ja toteuttaa toiveesi kuunnellen sinun mieltymyksiäsi erilaisten materiaalien ja tyylien suhteen.

Seija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.