fbpx

Palvelut

Pintakosketus tarjoaa sisustussuunnittelu- ja toteutuspalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Vahvuutemme on kokonaisvaltainen palvelu sisustussuunnittelusta toteutukseen mm. 3D-suunnittelu ja sisustustekstiilien valmistaminen.

Sisustussuunnittelija palvelee pienissä muutostöissä tai suuremmissa sisustamisen kokonaisuuksissa.

Teemme toteutukset aina asiakasta tarkasti kuunnellen!

Sisustuspalvelut

  • Sisustussuunnittelu, 3D-sisustussuunnittelu
  • Sisustuskonsultointi
  • Sisustustekstiilien suunnittelu ja valmistaminen
  • Stailauspalvelut
  • Sisäpintojen tapetointi ja maalaustyöt
  • Astioiden ja tekstiilien vuokraus, kodin juhlien suunnittelu ja juhlastailaus
  • Sisustustaulujen maalaus tilaustyönä

Voit valita tarpeesi mukaan yksittäisen palvelun tai räätälöidyn palvelupaketin. Sinulle toteutus on vaivaton, me suoritamme työn laadukkaasti ja luotettavasti.

Suunnittelutyötä teemme myös etänä, joten välimatka ei ole este, kun hyödynnämme etätyötä mahdollistavia työkaluja.

Alla tarkemmin tietoa palveluiden sisällöstä sekä hinnoittelusta.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä linkistä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu voi koostua yksittäisistä suunnittelun osa-alueista tai se voi kattaa kaikki sisustussuunnittelun alueet riippuen asiakkaan tarpeista. Suunnitelmien laatiminen lähtee aina liikkeelle kartoituspalaverista asiakkaan kanssa. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja ajatukset, sen pohjalta lähdemme rakentamaan suunnittelukokonaisuutta.

Suunnitelmat dokumentoidaan helposti luettaviksi ja selkeiksi. 3D-kuvat piirrämme halutessasi, jolloin näet miltä tilat tulevat näyttämään.

Pinta- ja värisuunnittelu

Pinta- ja värisuunnitelma sisältää lattiapintojen, seinien ja katon sekä kiintokalusteiden värit ja materiaalit.

Suunnitelma dokumentoidaan huonekortein, joista nähdään huonekohtaisesti tilan värit ja materiaalit. Huonekortin pohjalta työ on helppo toteuttaa itse tai ammattilaista apuna käyttäen.

Hintaesimerkki:

Omakotitalon pinta- ja värisuunnitelma huonekortein, hinta alkaen 780,- euroa (sis. alv 24 %).

Kalustesuunnittelu

Kalustesuunnitelmassa käydään läpi olemassa olevat kalusteet ja kartoitetaan säilytettävät kalusteet sekä mahdolliset uudet hankinnat. Kalustesuunnitelma on kirjallinen suunnitelma kalusteista. Kalustesuunnitelma laatiminen vaatii usein käynnin asiakkaan luona.

Kiintokalustesuunnitelma esimerkiksi keittiön ja kodinhoitohuoneen osalta tarkoittaa karkeampaa kalustesuunnitelmaa, jonka pohjalta pyydetään kalustetoimittajalta kalustekuvat sekä kalusteiden hinnoittelun.

Hinta muodostuu kohteen mukaan, kysy rohkeasti tarjous!

Sisustustekstiilisuunnittelu

Sisustustekstiilisuunnitelma sisältää verhojen, mattojen, päiväpeitteiden sekä tyynyjen väri- ja materiaalisuunnittelun. Suunnitelma sisältää valmiita tuotteita sekä ehdotuksen valmistettavista tuotteista materiaaleineen.

Edustamme laadukkaita kotien ja julkisten tilojen kankaita, joita käytämme valmistettavien tuotteiden materiaaleina. Kauttamme myös valmiita sisustustekstiilejä sekä verhotangot .

Sisustustekstiilisuunnitelmaa tehdessä tuomme materiaalinäytteitä asiakkaan tiloihin joko kotiin tai yritykseen.

Hinta muodostuu kohteen mukaan, kysy rohkeasti tarjous!

Sisustuskonsultointi

Sisustuskonsultointi soveltuu monenlaiseen tarkoitukseen ja se toteutetaan käymällä asiakkaan luona. Sisustuskonsultoinnissa etsitään ratkaisuja tilojen toimivuuteen sekä sisustamisen uudistamiseen niin, että asiakas pääsee neuvojen avulla toteuttamaan sisustustaan.

Voimme yhdessä asiakkaan kanssa järjestellä kalusteet uudelleen tai miettiä ratkaisuja ja antaa neuvoja toimimattomaan ja ongelmalliseen tilaan. Sisustuskonsultointi voi olla myös kodin kalusteiden tai muiden materiaalien valintaa alan liikkeissä.

Hintaesimerkki:

Sisustuskonsultointi sisältäen tutustumisen etukäteen kohteeseen valokuvin tai pohjapiirroksin sekä konsultointikäynnin asiakkaan luona. Hinta 250,- euroa (sis. alv 24 %).

Stailauspalvelu

Stailauspalvelumme soveltuu kiinteistövälittäjille ja yksityishenkilöille asunnon myyntitilanteissa. Stailaus soveltuu myös vuokrakohteiden stailaamiseen, kun tavoitellaan parempaa käyttöastetta esimerkiksi vapaa-ajanasunnon vuokraamisessa.

Stailauspalvelu soveltuu avuksi myös kalusteiden ja pientavaroiden uudelleen järjestelyssä, lajittelussa ja raivaamisessa tai vaikka taulujen kiinnityksessä.  Stailauspalvelumme on hyvä vaihtoehto myös muuton yhteydessä, muutatpa sitten isompaan uuteen kotiin tai omakotitalosta pienempään kotiin. Hinta alkaen 380,- euroa (sis. alv 24 %).

Tapetointityö

Hintaesimerkki:

Tehosteseinän tapetointityö (yhden seinän tapetointi ilman pohjatyötä), seinän koko noin 2,5 m x 3,5 m. Hinta 490,- euroa (sis. alv 24 %), materiaalien hinnoittelu erikseen.

Jos seinä vaatii vanhan tapetin poiston, niin hinta muodostuu tapauskohtaisesti, kysy rohkeasti tarjous!

Palvelupaketti

Palvelupakettimme räätälöidään aina yksilöllisesti kohteen ja tarpeen mukaan. Palvelupaketti voi sisältää esimerkiksi tapetointityön, sisustustekstiilien suunnittelun sekä valmistuksen ja taulujen sijoittelun.

Autamme tarvittaessa asiakasta kalusteiden ja materiaalien kilpailutuksessa tai voimme tehdä kilpailutuksen asiakkaan puolesta.

Voit kääntyä puoleemme kaikissa sisustamiseen liittyvissä asioissa. Sisustussuunnittelija auttaa tavoitteesi saavuttamisessa niin uuden rakentamisessa kuin remontoimisessa. Yhteistyöverkostomme kautta löydämme ratkaisut monenlaisiin sisustusasioihin.

Yhteystietomme ja yhteydenottokaavakkeen löydät linkistä.

Sinulle toteutus on vaivaton, me suoritamme työn laadukkaasti ja luotettavasti!

Yhteistyökumppaneitamme

Tekstiilien osalta mm.

Jos kotisi vaatii suurempaa remonttia, löydät kauttamme tekijän työllesi.

Olemme Yrittäjäjärjestön jäsen www.yrittajat.fi

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.