fbpx

Pintakosketus

Yrityksen tarina

Pintakosketus sai alkunsa intohimosta sisustamiseen ja remontoimiseen. Kaksi eri alojen ammattilaista kohtasivat sisustusalan opintojen puitteissa ja uuden uran haaveissa. Yhdistimme osaamisemme sekä vahvuutemme ja näin syntyi Pintakosketus.

Vaikka päätyö on ollutkin toista kuin sisustussuunnittelu, on taustalla kytenyt unelma yrittäjyydestä sisustamisen parissa. Sinne on vetänyt aina mielenkiinto kaikkea kaunista kohtaan. Noin vuosi sitten molemmilla meillä tuli tilaisuus tarttua unelmasta kiinni ja hypätä yrittäjän kenkiin. Kuin sattuma ohjasi meidät yhteen sisustusalan opinnoissa ja lopputuloksena oli Pintakosketus.

Työskentely tiiminä on voimavara. Meillä molemmilla on omat vahvuutemme joiden kautta tuomme sisustussuunnitteluun laaja-alaisen näkemyksen. Työn toteutuksessa tiimityöskentely on tehokasta ja sujuvaa.

Toiminnassamme arvostamme seuraavia:

  • hyvinvointi
  • aitous
  • yksilöllisyys
  • ihmisläheisyys
  • ekologisuus

Meille sinä olet tärkeä!

Pintakosketuksen tarjoamat monipuoliset sisustus- ja toteutuspalvelut lisäävät kodin tai tilan viihtyisyyttä ja toimivuutta, nämä helpottavat kodin ylläpitoa sekä parantavat elämänlaatua ja lisäävät hyvinvointia.

Vastaavaa palvelua tarjoamme yrityksille esimerkiksi taukotilojen puitteissa.

Toiminnassamme pyrimme korostamaan ekologisuutta, vanhan kunnostamista ja kierrätystä.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuuntelemme toiveesi, ja suunnittelemme ja toteutamme sinulle kauniin ja toimivan kodin tai yksittäisen tilan.

Meistä sanottua:

” Heistä henki vetoava magneettinen aura, johon halusin tutustua enemmän. Mistä tämä energia tulee.”

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.