fbpx

Sisustussuunnitelma etäsuunnitteluna

Oletko remontoimassa omaa kotiasi tai hankit ammattilaisen toteuttamaan remontoinnin. Olipa valintasi kumpi tahansa, sisustussuunnitelma auttaa sinua projektissasi alkuun ja eteenpäin. Suunnitelman avulla kokonaisuus pysyy kasassa ja voit tehdä muutosta pidemmälläkin aikavälillä kadottamatta tavoittelemaasi lopputulosta. Suunnitelman avulla myös vältät turhat hankinnat ja säästät rahaa materiaaleissa sekä kalustuksessa, kun hankit vain tarvitsemasi.

Mitä on etäsuunnittelu?

Etäsuunnittelu ei sido fyysisiin paikkoihin, vaan työtä voidaan tehdä kaukaakin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sisustussuunnittelu on vuoropuhelua asiakkaan ja sisustussuunnittelijan välillä. Etäsuunnittelussa yhteyttä pidetään puhelimitse, sähköpostitse ja käyttämällä sähköisiä etätyökaluja, jotka mahdollistavat monipuolisen yhteydenpidon ja suunnitelmien jakamisen. Jos etätyökalut tuntuvat oudoille, niin älä huoli, jokaiseen tilanteeseen löytyy varmasti sopiva tapa pitää yhteyttä.

Miten suunnittelutyö etenee?

Etäsuunnittelu eroaa perinteisestä suunnittelusta ainoastaan siinä, ettei sisustussuunnittelija käy kohteessa. Asiakas toimittaa tarvittavat lähtötiedot sisustussuunnitelman laatimista varten. Sisustussuunnitelma valmistuu lähtötietojen pohjalta luonnosvaiheeksi ja sen jälkeen valmiiksi suunnitelmaksi asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Toiveesi kartoitetaan ja sinua kuunnellaan herkällä korvalla. Sinä määrittelet toteutukselle budjetin. Materiaali- ja kalustevalinnat suunnitellaan budjettiisi pohjautuen. Tärkeintä on asiakkaan näköinen lopputulos.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisätietoja, niin rakennetaan sinulle sopiva kokonaisuus.

Sinun kotiasi varten,

Seija

Seija Yliniemi | p. 040 823 0354 | email seija.yliniemi@pintakosketus.fi

Sisustussuunnittelija suunnittelee myös terassin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.