fbpx

Sisustustekstiili – Onko sinun kodissasi sisustustekstiileitä?

Sisustustekstiilit täydentävät sisustusta, kokoavat sisustuksen värisävyjä yhteen tai korostavat ja tukevat toisen tekstiilin sävyjä!

Verhot

Verhot ovat tekemässä paluutaan sisustukseen. Usein verhoista puhuttaessa mieleemme tulevat vanhanaikaiset mummola -verhot kirjavine kuvioineen. Nyt verhot tehdään hieman raskaammista materiaaleista ja luonnonmateriaalit ovat hyvin suosittuja, esimerkiksi pellava. Verhot kiinnitetään kattoon tai seinään lähelle katonrajaa ja näin saadaan upean näköisiä kokonaisuuksia. Jos ulkoa tuleva valo häiritsee nukkujaa, pimentävät verhot ovat hyvä vaihtoehto makuuhuoneeseen perinteiselle rullaverholle. Pimentävissä kankaissa löytyy runsas valikoima erilaisia värejä ja materiaaleja.

Rakentamisen trendeinä ovat pitkään olleet suuret ikkunat sekä korkeat tilat. Etenkin oleskelutiloissa suuriin ikkunoihin ei välttämättä asenneta verhoja. Vaikka oleskelutilat olisivatkin ilman verhoja, tuovat verhot makuuhuoneissa kodikkuutta ja näyttävyyttä kotiin. Verhot pehmeydellään myös akustoivat tiloja ja ovat hyvä vaihtoehto kodeissa, joissa akustiikka on haaste.

Verhot tuovat lämpöä sisustukseen ja verhoilla on myös akustoiva vaikutus.

Päiväpeite

Makuuhuoneiden päiväpeitteiden valikoima on runsas. Päiväpeitteistä löytyy ohuita ja kevyitä peitteitä. Niiden vastapainoksi tarjolla on muhkeita tikattuja ja topattuja peitteitä. Muhkea peite samettikankaisena antaa huoneeseen ylellisen tunnun. Yleensä päiväpeitteille riittää tuuletus, etenkin suurille parivuoteen peitoille.

Lasten- ja nuorten huoneisiin kannattaa valita helposti pedattavat peitteet. Lastenhuoneiden peitoissa on hyvä tarkastaa peitteen pesuohje, jotta päiväpeitteiden peseminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Sisustustyynyt

Sisustustyynyillä voit koota upean kokonaisuuden leikittelemällä tyynyjen väreillä, kuoseilla ja muodoilla. Tyyny voi olla myös kuviokankaasta valmistettu huoneen katseenvangitsija. Sisustustyynyn väri voi olla samaa sävyä taulun värien kanssa, maton kanssa tai jonkin muun tilassa olevan elementin kanssa. Sisustustyynyt voivat olla vain koristeena tai toimia köllötyspaikkana sohvalla. Lattiatyynyt laadukkaalla materiaalilla toteutettuna antavat mukavan löhöilypaikan lapsille ja nuorisolle.  

Sisustushuopa ja torkkupeitto

Erilaiset sisustushuovat ja torkkupeitot tuovat pehmeyttä ja lämmön tuntua sisustukseen. Talviaikaan huovat voivat olla villaisia, pörröisiä ja paksuja. Kesäksi ne voidaan vaihtaa kevyempiin materiaaleihin ja väreiltään raikkaampiin. Sisustustekstiilit täydentävät sisustusta myös ulkotiloissa ja tuovatkin viihtyisyyttä myös terasseille ja toimivat lämmikkeenä kylminä iltoina. Terassihuopia voi olla useita, jotta ne riittävät vierasvaraksikin.

Sisustustekstiileillä saadaan päivitettyä kodin ilme uudeksi tai tuomaan kausivaihteluita sisustukseen. Sisustetaan rohkeasti tekstiileillä!

Jos kaipaat sisustustekstiilien uudistamista, niin jätä yhteydenottopyyntö tästä linkistä tai soita suoraan meille!

Teemme suunnittelukäyntejä kohteisiin ja valmistamme tekstiilit!

Pintakosketus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 Sisustus Oulu . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.